GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z.Abidin KIYMAZ ‘BİLAL DOĞAN’A İZMİRLİLER SAHİP ÇIKSIN’ İzmir Adıyamanlılar Derneği eski başkanı, İzmir siyasetinin popüler isimlerinden Bilal Doğan Başbakan Binali Yıldırım’ın liste başı olduğu İzmir 1.bölgeden AK Partinin 5.sıra milletvekili adayı oldu. Bilal Doğan’ın 5. Sıra adayı olması Adıyaman’da sevinç yarattı. Aday listeleri açıklanır açıklanmaz gece sahurda baba evine sürpriz yapıp anne babasının elini öpen duasını alan Bilal Doğan, eski arkadaşlarından GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı cemiyet binasında ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z.Abidin KIYMAZ

‘BİLAL DOĞAN’A İZMİRLİLER SAHİP ÇIKSIN’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Bilal Doğan’ın Türk siyaseti için bir kazanç olduğunun altını çizerek şunları söyledi’.. Bilal Doğan vatansever okuyan üreten bulunduğu çevreyi güzelleştirmek kalkındırmak için uğraşı veren biri, iyi bir maliyeci, piyasayı iyi bilir, İzmir iş dünyasında hatırı sayılır yeri olan, her gün radyo televizyonlarda piyasayı değerlendiren fikrine değer verilen bir hemşerimiz arkadaşımız, benim 30 yıllık bir dostum. İzmir halkının Bilal Doğan’ı sahipleneceklerine inancım tam, buradan çağrıda bulunuyorum İZMİRLİLER BU VATAN EVLADINI YALNIZ BIRAKMASIN’ dedi.

Beraber hatıra resmi veren Bilal Doğan beraberinde Gap gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’la Samsat İlçesi sınırlarında bulunan Sahabe saffan bin-muvattal hazretleri türbesini ziyaret edip  kurban kesti dualar ederek adaylığının ülkeye memlekete hakkına hayırlı olmasını diledi.