MHP Beledİye Başkan Adayı Mehmet Erdem;

'SEÇİMLERDEN BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ’

MHP Adıyaman belediye başkan adayı Mehmet Erdem beraberinde İl başkanı Mithat Solgun ve partili bir gurupla GAP Gazeteciler birliği Genel Merkezini ziyaret ederek genel başkan Zeynel Abidin Kıymaz’ın şahsında gazeteciler gününü kutladılar. Ziyarette siyasi atmosfer ve seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren MHP adayı Mehmet Erdem partilerine vatandaşın ilgisinin büyük olduğunu ve seçimi kazanacaklarını söyledi. Erdem '..bu gün tabiî ki 10 Ocak çalışan gazeteciler günü gazeteciler sosyal hayat içerisinde olmazsa olmazımızdır. Olayları birlikte yaşıyoruz zor şartlarda ve kısıtlı imkânlarla basın emekçileri çalışıyor. Bu bayramı sizin şahsınızda kutluyoruz, MHP iktidara geldiği zaman basın emekçilerinin çalışma koşullarını ve imkânlarını artıracağımızdan emin olabilirsiniz.

Adıyamanda bütün sivil toplum kuruluşlarını vatandaşlarımızı geziyoruz, herkesin yerel yönetimlerden  şikâyetleri var, Adıyaman hak ettiği yardım ve yatırımları devletten alamamış, benim 5 yıllık dönemimde yapılan 20 yılda Adıyamanda yapılmadı, yeniden vatandaşlarımızdan bizlere destek olmalarını bekliyoruz, Adıyamanı birlikte ayağa kaldıralım, bu kent hizmetin en iyisine layık, vatandaşlarımız bizi biliyor tanıyor yeniden göreve talibiz vatandaşlarımızın teveccühünü sandığa yansıtmalarını bekliyoruz' dedi.