0416 2148488 | [email protected]

“CHP Adayı İddialı Konuştu “

“Seçimi Biz Kazanacaz”

 “Seçimi Biz Kazanacaz”

 Gazeteciler günü münasebetiyle GAP  gazeteciler birliği başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı  ziyaret eden CHP belediye başkan adayı Zeynel Bakır ,chp il başkanı bilal doğan ve beraberinde partili bir gurup gazeteciler gününü kutlayark başarılar dilediler.

CHP adayı Zeynel Bakır ziyarette yaptığı değerlendirmede Adıyamanda seçimi CHP’nin kazanacağınıda iddia etti bakır konuşmasında şunları söyledi ‘.. öncelikle gap gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ın  şahsında bütün basın emekçilerinin dünya gazeteciler gününü tebrik ediyorum. Basın mensupları üzerlerine düşeni yapıyorlar, kentte ne oluyor bitiyor yazıyorlar bazı şeyleride küçük kentte olmamız münasebetiyle bizim arzu ettiğimiz manada dile getiremiyor olabilirler. Ama genel itabriyle basınım iyi ama zor şartlarda hizmet veriyorlar. Seçim gezi ve temaslarımız sırasında paritimize bizlere büyük bir ilgi var bunun sandığa yansıyacağını düşünüyoruz, daha  iki aydan daha fazal süre var bu sürecide iyi edğerlendirerek yeni dönemde belediye yönetimini CHP ye teslim etmelerini vatandaşlardan isteyeceğiz, bu çağrımızda karşılık bulacaktır diye ümit ediyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memuniniyeti ifdae eden GAP Gazeteciler birilği genel başkanı Zeynel Abidin kıymaz bizler siyasilerimizle kamu yöneticileriyle işimiz gereği sürekli bir araya geliyoruz, haber alırken yayınlarken zorluklarla karşılaşıyoruz Adıyamanda genel itibariyle mesleğimizi icra ederken önemli bir zorlukla karşılaşmıyoruz, Adıyaman iş çevresi iş adamları yerel basına abone olarak reklam vererek destek olmalırı lazım bu konuda maalesef kantimiz duyarsız, seçimin huzur ortamında geçmesini ve kazananana saygı duyup yardım etmek gerekiyor’ dedi.