0416 2148488 | [email protected]

Milli Bekar İstanbulda Evlendi

Adıyaman basın camiasının önemli isimlerinden ASUTV Yollarda programı yapımcı ve sunucusu Yusuf Özpolat İstanbul Bağcılar halk sarayında düzenlenen bir törenle hayatını Filiz Toraman'la birleştirirdi.

Adıyaman basın camiasının önemli isimlerinden ASUTV Yollarda programı yapımcı ve sunucusu Yusuf Özpolat İstanbul Bağcılar halk sarayında düzenlenen bir törenle hayatını Filiz Toraman'la birleştirirdi. Adıyaman ve bır çok il merkezlerinden çok sayıda gazeteci meslektaşlarınında katıldığı törene GAP Gazetecıler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Darulaceze genel müdürü Nevzat Bayhan, MHP Bahçelievler ilçe Başkanı Mehmet Kaya, İşadamları İsmail Karaaslan, Ramazan Aksoy, Emin Öztürk, Murat Hakverdi. Avukat Mehmet Baykurt, Gökhan Bayram, Amasya SGK il müdürü Kasım Tekin , Adıyamanlılar dernek Başkanı Mehmet Deniz, Sinema sanatçısı Gani Rüzgar Şavata çok sayıda davetli katıldı.

Tören sunuculuğunu İmparator yaparken saz ekibide Adıyaman Malatya türküleri seslendirdi. Yenilen yemek sonrası takı töreninede misafirlerin önemli bir kısmı iştirak etti. Uzun süre evliliğe direnen ve basın camiasında milli bekar lakaplı gazeteci tv proğram sunucusu Yusuf Özpolat'ta böylelikle bekarlığa veda etmiş oldu.