0416 2148488 | [email protected]

Turizmci Meral Günay GAP TURLARI GELİŞTİRİLEBİLİR

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Marmaris’te Turizm işletmecisi Meral Günay GAP turlarının daha iyi bir şekilde organize edilmesiyle bölgeye daha çok sayıda turistin geleceğini söyledi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Marmaris’te Turizm işletmecisi Meral Günay GAP turlarının daha iyi bir şekilde organize edilmesiyle bölgeye daha çok sayıda turistin geleceğini söyledi.

GAP Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, genel başkan vekili Hamit Özpolat ve Genel sekreter Fahrettin çelikten oluşan Gap gazeteciler birliği heyetini Marmaris-İçmeler Melit Otel’de kabül eden Turizmci iş kadını Meral Günay ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra kendisinin de Malatyalı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi  ‘.. GAP bölgesinde Adıyaman’da nemrut dağı menzil gibi önemli yerler var,  Şanlıurfa balıklı göl, Mardin evleri manastırlar, Gaziantep’te Zeugma vs çok önemli yapıtlara GAP bölgesi ev sahipliği yapmakta. Marmaris’e denize güneşlenmeye gelen turistlerin önemli bir kısmı tarih turizmine meraklı kimseler, yurt içi ve dışı turlar düzenleyen firmalara GAP turlarını tanıtmak için göstereceğiniz küçük bir çaba milyonlarca turistin GAP bölgesine yönelmesini sağlayacaktır. Ciddi bir iş birliği koordinasyonla GAP bölgesinde milyonlarca turisti rahatlıkla ağırlayabilirsiniz.  Bu meselede GAP illerinin resmi kurumlarının yerel idarelerinin stk’ların ve turizm işletmecilerinin koordinesinde bölgesel planlama yapmak gerekir. Şahsen ben Turizm açısından GAP bölgesini şanslı buluyorum geleceği parlak.

Ben Malatyalı biriyim yıllardır Marmaris’teyiz ama kültürümüzü geleneklerimizi koruyarak buralarda yaşamımızı sürdürüyoruz her sahada olduğu gibi ülkemizin Turizm sektöründe de her bölgenin gelişme göstermesini istiyorum ve bu hususta yapılacak çalışmalara her zaman imkânlarım ölçüsünde destekte olurum’ dedi.

GAP Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’da heyete ve basın camiasına gösterdiği ilgi nedeniyle Turizmci Meral Gunay’a teşekkür etti.