0416 2148488 | [email protected]

KAHRAMANMARAŞ’TA 5 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

Kahramanmaraş’ın merkez Onikişubat Belediyesi tarafından Batıpark Stadı’ndaki 5 bin kişiye iftar yemeği verildi.

KAHRAMANMARAŞ’TA 5 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

Kahramanmaraş’ın merkez Onikişubat Belediyesi tarafından Batıpark Stadı’ndaki 5 bin kişiye iftar yemeği verildi.

İftara merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, Adıyamanlı olan Kahramanmaraş Doğan Haber Ajansı Büro Şefi Mücahit Yolcu da katıldı.

Batıpark Spor Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük,  AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve vatandaşlar katıldı.

Statta düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, yaptığı açıklamada, cemiyet olarak bölgedeki davetleri geri çevirmeyerek, kentin tanıtımına katkıda bulunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getirdi.

Böyle bir kalabalıkla iftar yapmanın çok önemli olduğunun altını çizen Kıymaz, Ramazan ayının böyle vatandaşlarla birlikte geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Adıyamanlı Kahramanmaraş Doğan Haber Ajansı Büro Şefi Mücahit Yolcu ise Ramazan ayının huzur iklimi hergün çeşitli etkinlerle yaşadıklarını belirterek, bu kapsamda bugünlerini de Onikişubat Belediyesi tarafından verilen iftar yemeği il değerlendirdiklerini söyledi.

Vatandaşlarla birlikte ramazan ayını yaşamanın ayrı bir mutluluğu olduğuna işaret eden Yolcu, “Yaklaşık 5 bin kişi ile aynı andan iftar açmanın unutulmaz bir mutluluğu var. İnsanın eskiye olan özlemi bu şekilde gideriliyor. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İftara katkısı olanlarında Allah hayırlarını kabul etsin” şeklinde konuştu.