GÜL SAN GGB GENEL SEKRETER OLDU

Gül San GGB'de Genel Sekreter Oldu Yazar Gul San merkezi Adıyaman'da bulunan bölgesel GAP Gazeteciler birliği cemiyetinin genel sekreteri oldu. Hafta sonu toplanan GAP Gazeteciler birliği genel yönetim kurulu boşalan genel sekreterlik görevine oy çokluğuyla Gül San'ı atadı.
Gül San GGB'de Genel Sekreter Oldu
GAP gazeteciler birliğinde görev almaktan mutlu olduğunu ifade eden Gül San şunları söyledi '.. GAP gazeteciler birliği 2003 yılında kurulduğunda bende ilk uyelerinden biri olmuştum. O gün bu gündür önemli faaliyetlere imza attı, yurt içi ve yurt dışı etkınlıklerıyle GAP bölgesine çok sayıda önemli kişinin gelmesini sagladı. Kimi buralara yatırım yaptı kimi görduğu tarıhı turıstık yerlerı çevresine tavsiye etti böylelikle bölgenin turızm ve kulturel aktıvıtesıne önemli katkılar sundu.
Şanlıurfa'dan Mardın den Gaziantep'ten Maraş tan Diyarbakır'dan, Adıyaman'dan,  Malatya'dan önemli basın yayın kuruluşu temsilcilerinin yer aldığı bu çatı altında arkadaşlarımızla yeni projelere imza atacağız ' dedi.