0416 2148488 | [email protected]

13.GAP OSCARI 30 EYLULE ERTELENDİ

Türkiye’nin en önemli ödül organizasyonu olan uluslararası GAP OSCARI ödül töreni yaşanan darbe teşebbüsü nedeniyle 30 Eylül’e ertelendi.

GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Romanya-Türkiye Ticaret sanayi Odası başkanı Tamer Atalay ortak bir basın açıklaması yayınlayarak 29 Temmuz 2016 Cuma günü yapılacak olan 13.GAP Oscar’ı ödül töreninin darbe teşebbüsü ve yaşanan acıların Taze lığı nedeniyle 30 Eylüle ertelendiğini açıkladılar.

Yapılan açıklamada GAP Gazeteciler Birliği ve Romanya-Türkiye Ticaret Sanayi odası iş birliğiyle bu yıl 13. Nü düzenleyeceğimiz uluslararası GAP Oscar’ı ödül töreni Türkiye’mizde yaşanan darbe teşebbüsü ve demokrasinin korunması için hayatlarını feda eden vatandaşlarımızın acılarının taze olması münasebetiyle erteleme kararı aldık.

29 Temmuz 2016 Cuma günü yapmayı planladığımız ancak erteleme zorunda kaldığımız ödül töreni daha önce planlandığı gibi Romanya Cumhuriyetinde 30 Eylül 2016 Cuma günü yapılacaktır.

13.GAP Oscar’ı ödül törenine katılacak arkadaşlarımıza ve ilgi duyan halkımıza programın ayrıntıları ayrıca duyurulacaktır.

15 Temmuz günü milletçe büyük bir badire milletimizin sağduyusu ve cesaretiyle atlatılmıştır.

 Olaylarda millet iradesini korumak kollamak için kendilerini tank paletlerine siper eden şehitlerimize Allah(cc)tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz.