0416 2148488 | [email protected]

KIYMAZ: Gazeteciler günü ama, kutlayamıyoruz..

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz 10 Ocak gazeteciler günü münasebetiyle yayınladığı mesajda ‘Gazeteciler günü ama, kutlayamıyoruz’ dedi.


KIYMAZ ‘SÜPER KUPA FİNALI ADIYAMAN’DA OYNANSIN’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Suudi Arabistan Riyad’da yaşanan skandalla ilgili açıklama yaparak süper kupa finalinin Adıyaman’da oynanmasını istedi.


Ersin Tatar'a İstanbul'da İlgi Büyüktü

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR İstanbul'da düzenlenen GAZZE Mitingi sonrası Adıyaman tanıtım günleri kapsamında sergilenen yöresel ürünler stantlarını gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.


Şevket GÜRSOY ‘DEPREM DAYANIŞMAYI ARTIRDI’

Ankara Adıyaman Eğitim vakfı başkanı Şevket Gürsoy, Depremde vakıf olarak depremzedelere yardım hususunda büyük bir dayanışma örneği gösterdiklerini söyledi


Kıymaz ‘ Hüzünlü bir bayram geçiriyoruz’

Günümüzde basın demokratik hayatımızın vazgeçilmezi, haberi yayma özgürlüğünün etkin aracı olmuştur.


Daniela Nicolescu ‘ Türk-Romen Ticaret Hacmi Genişleyecek

Romanya Ekonomi bakan yardımcısı Daniela Nicolescu, Türkiye Romanya arasındaki dostluk ilişkilerine vurgu yaparak Türkiye Romanya arasında her alanda ticaret hacminin artacağına dikkat çekti.


Tamer Atalay ‘Romanya –Türkiye ilişkileri artacak’

Romanya-Türkiye Ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı Tamer Atalay, AB fonları kredileri yatırımcıya sunan Romanya Cumhuriyetinde Türk yatırımlarının artığına dikkat çekti.


Vali Çuhadar GAP Gazeteciler Birliğini Ziyaret Etti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar GAP gazeteciler birliğini ziyaret ederek 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.


KIYMAZ ‘Ekmeğinizi Kaybedin, Şerefinizi Kaybetmeyin’

Zeynel Abidin Kıymaz 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle yayınladığı mesajda emekçi gazetecilere seslenerek ‘EKMEĞİNİZİ KAYBEDİN, ŞEREFİNİZİ KAYBETMEYİN.’


Ersin Tatar Adıyaman’da Ayakta Alkışlandı

GAP gazeteciler birliği cemiyetinin davetlisi olarak Adıyaman’a gelen KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Cumhurbaşkanı Ersin TATAR Adıyaman Üniversitesi Rektörlük salonunda yaptığı konuşma da Kıbrıs davası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün gayret ve cesur adımlarına vurgu yapınca salonda izleyiciler ayakta alkışladı.


Ersin TATAR Adıyaman’a geliyor

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz KKTC(Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Cumhurbaşkanı Ersin TATAR’ın 25 Kasım Cuma günü Adıyaman’da ‘AKDENİZDE SON GELİŞMELER ÇERÇEVESİNDE MAVİ VATAN VE KIBRIS’ başlığıyla bir konferans vereceğini açıkladı.


GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ TANITIM

GAP gazeteciler birliği tanıtım


Kıymaz “Enginyurt'u Şiddetle Kınıyorum”

GAP Gazeteciler birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Tv100 gündeme dair programı canlı yayınında, demokrat parti genel başkan yardımcısı Cemal Enginyurt , program konuğu olan GAP Gazeteciler birliği genel yardımcısı Gazeteci -yazar Latif Şimşek’e tartışma sınırlarını aşıp özel korumasıyla birlikte tartaklamaya varan şiddet uygulamaya kalkmasını kınıyorum dedi.


KIYMAZ ‘ ideolojik örgütlenme meslek örgütlerini zayıflatıyor’

Değişen ve gelişen sanayi devrimi çalıştay’ında konuşan GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘Gazetecileri kucaklayıcı bir meslek örgütü olarak Türkiye’yi kucaklamaya hazırız’ dedi.


15.GAP Oscar ödülleri muhteşem törenle sahiplerini buldu

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 15.GAP Oscar ödül töreni uluslararası yüksek düzeyli katılımla Malatya’da gerçekleşti.


Gap Gazeteciler Birliği Tanıtım Slaytı

Gap Gazeteciler Birliğinin 2022 yılı ödül programı tanıtımı.


15.GAP Oscar’ına iki Cumhurbaşkanı Katılacak

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz düzenlediği basın toplantısında bu yıl 15.sini gerçekleştirecekleri Uluslararası GAP Oscar’ı ödül töreni ile ilgili bazı detaylara değindi.


Yalçın TOPÇU ‘YAZICIOĞLU SAKARYANIN ETE KEMİĞE BÜRÜNMÜŞ HALİYDİ’

Vefatının 13.yılında Merhum Muhsin Yazıcıoğlu yurt içinde ve dışında çeşitli etkinlikler düzenlendi, birçok anma toplantıları ve açıklamalarla Muhsin Yazıcıoğlu her geçen yıl daha da çok özleniyor anılıyor..


Metin KAPLAN ‘ SPORDA SİSTEM DEĞİŞİMİNE İHTİYAÇ VAR’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Güreş sporunda Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Kilis gençlik Spor il Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.


15.GAP OSCARI MALATYA’DA DÜZELENECEK ‘YILIN EN BAŞARI DEVLET ADAMI ÖDÜLÜ ERSİN TATAR’A’

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından organize edilen uluslararası GAP Oscar’ı ödül töreninin 15.si bu yıl 14 Mayıs 2022’de Malatya’da düzenlenecek.


KIYMAZ’DAN ANLAMLI KUTLAMA

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Adıyaman’da Kâhta caddesinde seyyar satıcılık yapan Besime Öksüz’ün 8 Mart dünya kadınlar gününü sürpriz bir şekilde kutlayarak ürünlerini satın alıp eve gönderdi.


Kıymaz ‘ MAZLUMUN YANINDA, ZALİMİN KARŞISINDAYIZ’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beraberinde gazetecilerle geldiği Kahramanmaraş Başkonuş yaylasında gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede, Rusya'nın Ukrayna'ya haksız bir şekilde saldırdığına dikkat çekerek MAZLUMUN YANINDA, ZALİMİN KARŞISINDAYIZ dedi.


Kıymaz ‘ SORUNLARIN TEMELİNDE EĞİTİMSİZLİK YATMAKTADIR’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman İl Milli eğitim müdürü Hakan Gönen’in iadeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede ‘Bütün sorunların temelinde eğitimsizlik yatmaktadır’ dedi.


Başkan Uslu, GAP Gazeteciler Birliğini Ziyaret Etti

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı cemiyet merkezinde ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.


KIYMAZ ‘10 Ocak bayram değil mücadele günü oldu’

GAP Gazeteciler Birliği (GGB) Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında basının yaşadığı ekonomik, sosyal ve hukuksal sorunlarına dikkat çekerek, "10 Ocak'ı bayram değil, Türk basının ayakta kalma mücadelesini verdiği bir gün olarak görüyoruz" dedi.


Kıymaz: Bu tokat aslında Türk basınına atılmıştır

GAP Gazeteciler Birliği (GGB), Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılan canlı yayın sırasında gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın İHA Muhabiri Ahmet Demir'e tokat atarak, şiddet uygulamasını sert bir dille kınadı.


Kıymaz, Larnaka’da ki Saldırıyı Kınadı

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ndeki Larnaka'daki Büyük Camii'nin kapısı yakılmasına GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’dan tepki geldi..


Mahmut Göksu 'Amacımız insana ve insanlığa hizmet'

Yeni Dünya vakfı genel başkanı, AK parti Adıyaman eski milletvekili Mahmut Göksu beraberindeki heyetle GAP gazeteciler Birliği genel merkezini ziyaret etti. Ziyarette Yeni dünya Vakfının çalışmaları hakkında GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a bilgiler veren Göksu 'Amacımız insana ve insanlığa hizmet' dedi.


Kıymaz ‘ KKTC’YE DESTEĞİMİZ TAM’

KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve KKTC Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suphi Asiltürk GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz KKTC’ye desteğimiz tam dedi.


İGC GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti yönetim kurulu, GAP Gazeteciler Cemiyeti Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'ı ziyaret etti.


Gazeteci Halil Arslan ‘ BASIN DÖRDÜNCÜ KUVVETTİR’

Arslan Güneydoğu Gazetecilik Matbaacılık ve Kağıtçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, İLKSES, GÜNEY HAKİMİYET ve İLKHABER Gazeteleri imtiyaz sahibi Halil Arslan, 54 yıllık gazetecilik ve matbaacılık serüvenini usta gazeteci Zeynel Abidin Kıymaz’a anlattı.


KIYMAZ ‘HAKKÂRİ İZLENİMLERİMİZİ SARAYA İLETTİK’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve genel başkan yardımcısı Hamit Özpolat Cumhurbaşkanı baş danışmanı eski kültür bakanı Yalçın Topçu’yu makamında ziyaret ederek Hakkâri gezi ve izlenimlerini ilettiler.


GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNE 2 ÖDÜL

İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’ndan GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve GAP gazeteciler birliği genel başkan vekili Gazeteci Hamit ÖZPOLAT'a KARABAĞ ZAFERİNE verdiği destekten dolayı plaket verildi.


HAKKARİNİN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLANDI

GAP gazeteciler birliği heyetinin Hakkâri merkez ve ilçelerinde yaptığı gezi ve temasları ulusal basında ve yüzlerce haber merkezinde yer bulması memnuniyet yarattı.


Vali Akbıyık ‘ HAKKARİ CUMHURİYET DÖNEMİNİN EN GÜVENLİ DÖNEMİNİ YAŞIYOR’

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık Hakkâri üniversitesi Rektörlük konferans salonunda HAKKARİDE HAYAT VAR sempozyumu açılışında yaptığı konuşmada Hakkâri’nin Cumhuriyet tarihinde en güvenli huzurlu dönemini yaşadığını söyledi.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘VAN DOĞUNUN İSTANBULU’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Van Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti.


Ses sanatçıları basından destek bekliyor

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz sanatçılar Faik Hoşses ve İbrahim Yıldız’ı makamında yaptığı kabulde sanat ve sanatçılara özel önem verdiklerini söyledi.


Başkan Yıldırım ‘BASIN YOL GÖSTERİCİDİR’

GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Gölbaşı belediye başkanı İskender Yıldırım’ı makamında yaptığı ziyarette Gölbaşı ilçesini önemsediklerini ve gelişme kalkınma yolunda atılacak adımları desteklediklerini ifade etti.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin KIYMAZ ‘ABD’Yİ ŞİDDETLE KINIYORUZ’

ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanmasına Türkiye'den peş peşe tepkiler gelmeye devam ediyor. GAP Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Genel başkan Zeynel Abidin Kıymaz "ABD Başkanı Biden'in 24 Nisan tarihinde yaptığı 1915 olaylarına dair açıklamayı kabul etmiyor ve en şiddetli şekilde protesto ediyoruz" açıklaması yaptı.


Silifke Kaymakamı Nazlı ‘TURİZM VE TANITIMI ÖNEMSİYORUZ’

Silifke kaymakamı Namık Kemal Nazlı GAP gazeteciler birliği heyetini kabulünde yaptığı konuşmada Turizm ve tanıtım Silifke için yapacağımız çalışmalarda önceliğimizdir dedi.


Recebiye Çataksezer ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun’

GAP gazeteciler birliği kadın komisyonu başkanı, Kaçkar TV Kahve Tadında programı sunucusu Recebiye Çataksezer 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü nedeniyle yayınladığı mesajda, başta emekçi gazeteciler olmak üzere çalışan emekçi kadınların gününü kutladı.


Seyfullah Türksoy’un Annesi Vefat Etti

GAP gazeteciler birliği genel başkan yardımcısı, İpekyolu strateji araştırmalar merkezi yönetim kurulu başkanı Gazeteci-yazar Seyfullah Türksoy’un annesi çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul’da hayata gözlerini yumdu.


GAP Gazeteciler Birliğinden teröre lanet açıklaması

GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri A.Tayfun Güzel, Irak'ın kuzeyi Gara bölgesindeki Pençe Kartal- 2 Harekatı'nda şehit edilen 13 vatandaşa ilişkin açıklamada bulunarak terör saldırısını kınadı.


GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Z. Abidin Kıymaz ‘AHDE VEFA’YA DESTEK OLALIM’

GAP Gazeteciler birliği cemiyeti başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Ahde Vefa Turan Birliği Derneği Başkanı Harun Maral Konya Yenigün gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu. Ziyarette ülke gündemi ve mesleki sorunların konuşulduğu ziyarette Ahde Vefa Turan Birliği Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Harun Maral dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Usta Gazeteci Mehmet Taş’a Azerbaycan’dan Teşekkür

Kardeş Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ savaşı başta olmak üzere Azerbaycan’a ilgi desteklerinden dolayı GAP gazeteciler birliği genel başkan Yardımcısı, www.marasgundem.com.tr sahibi Mehmet Taş’a Azerbaycan Millet Meclisinden Teşekkür mektubu geldi.


KIYMAZ: ADIYAMAN-ŞANLIURFA-MARDİN TURİZM KÖPRÜSÜYLE BAĞLANSIN

GAP gazeteciler birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.


Kıymaz ‘Bir Araya Gelelim Öğretmenevi Yapalım’

Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Memur-sen Adıyaman il temsilcisi Ali Deniz beraberindeki heyetle GAP gazeteciler birliği genel merkezini ziyaret etti. Ziyarette GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz 'Adıyaman'ın iyi bir Öğretmen evine ihtiyacı var' dedi.


Başkan Kıymaz Çalışan Gazetecilere 10 Ocak Sürprizi yaptı

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI KIYMAZ, KISITLAMADA BİLE SAHADA ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI, BASIN EMEKÇİLERİNE 10 OCAK SÜRPRİZİ YAPTI...


Yetim-der Adıyaman Temsilcisi Mehmet Tırpan ‘ 2020’de 120 Aileye Yardım Ettik’

Merkezi Almanya-da Olan Yetim-der yardımlaşma derneği Adıyaman temsilcisi Mehmet Tırpan 2020 yılında Adıyaman’da Dul, Yetim ve Öksüz ailelerden oluşan 120 aileye yardım ulaştırdık dedi.


GAP Gazeteciler Bir.Gen.Yrd. Dr. Seyfullah Türksoy Hazırladı ‘SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUDULAR ‘

GAP gazeteciler birliği genel başkan yardımcısı, İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. Seyfullah Türksoy’un koordinasyonuyla Sarıkamış Harekâtı’nın 106. yıldönümü anısına, “Şiirlerle Sarıkamış” adlı projede Kars, Iğdır ve Ardahan’ın ünlüleri birer kıta şiir okudular.


GAP Gazeteciler Bir.Gen.Bşk.Yrd. Halil Aslan ‘VALİ DEMİRTAŞ MARDİN İÇİN BİR ŞANS’

GAP Gazeteciler birliği genel başkan yardımcısı Halil Aslan, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Küresel gazeteciler cemiyeti Mardin temsilcisi Adnan Avuka ile beraber gerçekleşen ziyarette Vali Mahmut Demirtaş’tan Mardin’e Tıp Fakültesi kurulması için talipte bulunuldu.


Malatya Adıyamanlılar Dernek Başkanı Melik Demirbay ‘Malatya-Adıyaman Dayanışması Artacak’

Malatya Adıyamanlılar dernek başkanı Melik Demirbay Yeşilyurt-Çelikhan yolunun açılmasıyla Adıyaman-Malatya arasındaki karayolu bağlantısı kısaldı ve karşılıklı insan trafiğinin artığına dikkat çekti.


GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Genel merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliğinin Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.


GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Seyfullah Türksoy ‘Azerbaycan, Azerbaycan’la sınırlı değildir’

GAP gazeteciler birliği genel başkan Yardımcısı Seyfullah Türksoy Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını savaşarak tekrar kazanması sonrasında yaptığı değerlendirmede Azerbaycan’ın sadece Azerbaycan’la sınırlı olmadığını 350 milyon Türk dünyasının Azerbaycan’ın arkasında durduğunu söyledi.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘ Belediyeler kolon denetimi yapmalı’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz AKİTTV Başka açıdan programında İzmir depremine işaret ederek, belediyeler inşaat mühendisleri eşliğinde işin ehli bir ekip tarafından, cadde Üzerlerinde bulunan iş yerlerinin kolonlarında kesilme vs olmuşmu? Denetim yapmalı dedi.


Vali Mahmut Çuhadar GAP Gazeteciler Birliğini ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi’ni ziyaret etti.


GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘ Özgür bir dünya, özgür basın dileğimiz’

21 Ekım dunya gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz 'gazetecilik mesleğinin daha özgür ve rahat yapılabildiği bir Türkiye hayalimizin gerçekleştiğini görme arzu ve dileklerimle bütün meslektaşlarımın, basın emekçilerinin Dünya gazeteciler gününü kutluyorum’ dedi.


Kıymaz ‘ BASIN SİTESİNE İHTİYAÇ VAR’

Adıyaman belediye başkanı Dr. Süleyman Kılıç 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı münasebetiyle GAP gazeteciler birliği genel merkezini ziyaret etti. Ziyarette GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Adıyaman’da basın iş kolunda faaliyet sürdürenlerin yapılacak Basın iş merkeziyle çoğunun kira gezmekten kurtulacaklarını söyledi.


Kıymaz ‘Basın Demokrasinin olmazsa olmazıdır’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz basında sansürün kaldırılışı yılı olan 24 Temmuz nedeniyle yayınladığı mesajda ‘basın demokrasinin olmazsa olmazıdır ‘ dedi.


Gazeteci Mustafa Saim AYHAN’ın acı günü!

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Saim AYHAN’ın amcası Şanlıurfa’ nın duayen ve cesur gazetecisi REHA gazetesi imtiyaz sahibi Ali Recai AYHAN ebediyete irtihal ederek sevenlerini ve basın camiasını yasa boğdu...


Kıbrıs Türklerinin Lideri Dr. Fazıl Küçük, Adıyamanlı çıktı..

Kıbrıs Türklerinin Lideri Dr. Fazıl Küçük, Tarihçi ve sosyolog, Muharrem Tekbaş’ın yaptığı araştırmalar sonucu Adıyamanlı olduğu ortaya çıktı.. Dr. Fazıl Küçük Adıyaman'da da etkinliklerle anılacak...


Aydın ‘KAÇAK TÜTÜN YASAL HALE GETİRİLECEK’

AK parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, üzerinde çalıştıkları yasa teklifi ile kaçak olarak adlandırılan tütün ticaretinin yasal hale getirileceğini ve üreticiler açısından önemli rahatlama sağlayacağını söyledi.


GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ’15 Temmuz’da Ayasofya açılsın’

GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz gündemde tartışılan Ayasofya camiinin ibadete açılma tartışmalarına yeni bir boyut getirerek ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde’ Ayasofya camii devlet protokolü eşliğinde ibadete açılmalı ve ilk namaz kılınmalı dedi.


TÜFAD “EVDE KALIN HAREKETSİZ KALMAYIN ”

Türkiye futbol antrenörleri derneği yönetimi “EVDE KALIN HAREKETSİZ KALMAYIN ” sloganıyla bir çalışma başlatarak gazetecilere egzersiz seti hediye etti.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Kıymaz: ‘Belediyeler gazete satın almalı ve dağıtmalı’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz virüs krizinde ağır darbe alan yerel basının yaşatılması için ilk etapta Belediyelerin ve özel idarenin her ay gazetelerden belli oranda gazete satın alarak dağıtımını yapmalıdır dedi.


GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz, Gazetecilere Maske Hediye Etti

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, koronavirüs nedeni ile sahada çalışan gazetecilere maske dağıttı.


KIYMAZ ‘VİRÜSÜ ASLA HAFİFE ALMAYIN, UYARILARA UYUN!’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz bir basın açıklaması yaparak sahada görev yapan muhabirler, haberciler ve vatandaşların asla Corana virüsünü hafife almamalarını ve uyarılara mutlaka riayet göstererek uymalarını istedi.


Başkan Kıymaz, Gazeteci Nakipoğlu'nun Şehit Düştüğü Sokağa Adının Verilmesini İstedi

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman’da 1979 yılında evinin önünde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Gazeteci Sami Nakipoğlu’nun adının Eski saray Mahallesi 715. sokağa verilmesi için Adıyaman Belediye Meclisine başvuruda bulundu.


Aydın ‘Adıyaman’a Kongre ve kültür merkezi yapılacak’

AK parti genel merkez disiplin kurulu başkanı Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın hayata geçirilecek projelerle 2020 yılı Adıyaman için atılım yılı olacağı ve Adıyaman'a Kongre ve kültür merkezi yapılacağı müjdesini verdi.


AYDIN’IN TBMM KONUŞMALARI KİTAP HALİNE GETİRİLDİ

AK partinin önemli isimlerinden AK parti genel merkez disiplin kurulu başkanı Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın’ın, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmalar kitap haline getirildi.


Gazeteciler Başkonuş ’ta Kar’ın keyfini çıkardı

GAP gazeteciler birliği yönetimi Kahramanmaraş Başkonuş yaylasında hafta sonu bir araya gelerek 2019 yılı değerlendirme toplantısını yaptı. 1800 rakımlı Başkonuş yaylasın da Kar yağışıyla beraber gazeteciler kartopu oynadı kayak kayarak Kar’ın tadını doyasıya çıkardılar.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z. Abidin Kıymaz ‘OKUMA ORANI ENDİŞE VERİCİ’

Adıyaman valisi Aykut Pekmez ve Belediye başkanı Dr. Süleyman Kılıç 10 Ocak gazeteciler günü münasebetiyle GAP gazeteciler birliğini ziyaret ederek genel başkan Zeynel Abidin Kıymaz’ın şahsında üyelerin ve gazetecilerin gazeteciler gününü kutladılar.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z. Abidin Kıymaz ‘BASIN ZAYIFLADIKÇA DEMOKRASİDE ZAYIFLADI’

10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınlayan GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz halk adına denetim yapan kamu hizmeti veren gazeteciler maalesef en zor dönemlerini yaşamaktadırlar dedi.


KIYMAZ, Ahmet Aydın’dan ‘T.H.Y.nin gazetecilere indirim’ uygulamasını istedi

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki partili heyet GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı ziyaret etti. AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın ziyaretinde GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GAP gazeteciler birliğinin 2019 faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Cemiyet olarak taleplerini içeren mektubu Ahmet Aydın ve milletvekillerine takdim etti.


KKTC T.M.T. başkanı Yılmaz Bora ‘TÜRKİYE KIBRISA BARIŞ HUZUR GETİRDİ’

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından düzenlenen ‘KIBRIS MESELESİ’ başlıklı konferans Malatya ve Adıyaman’da düzenlendi.


GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘Kıbrıs konusunda konferans verdireceğiz’

GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz son yıllarda Ak denizde yaşanan gerilim ve stratejik adımların Kıbrıs'ın önemini daha da artırdığına vurgu yapan bir basın açıklaması yayınladı.


Ahmet Aydın ‘Basın olmadan tanıtım olmaz’

AK parti Genel Merkez disiplin kurulu başkanı Ahmet Aydın GAP gazeteciler birliği genel yönetim kurulu üyeleriyle İstanbul'da Avlu cafede bir araya gelerek gundeme dair konular ve basın sektörü üzerine görüş alışverişinde bulundular.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z. Abidin Kıymaz ‘Gazeteci Ahlaklı ve öncü olmak zorundadır’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Kahramanmaraş’ın Başkonuş yaylası 1250 rakımda konuştu ‘ gazeteciler ahlaklı, okuyan etrafına ışık saçan, birçok konuda yaşadığı ülkenin ve kentin kalkınması, ilerlemesi için öncü olmak zorunluluğu vardır’ dedi.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Hoparlörden değil, Radyolardan anons yapılsın

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Hoparlörden değil, Radyolardan anons yapılsın Türkiye yazarlar birliğinin geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’da düzenlediği Korsan yayınla mücadele çalıştay’ın da yapılan konuşmaların metinleri çözülerek TYB’nin internet sitesinde yayınlandı. GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ın birkaç konu başlığıyla yaptığı sunumda kentlerde hoparlör sistemiyle belediyelerin yaptığı anonsların gürültü kirliliğine neden olduğunun altını çizerek anons ve duyuruların yerel Radyo-TV’lerde yapılmasını istemişti.


GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Kıymaz ‘CUMHURİYET AKLI FİKRİ VİJDANI HÜR İNSANLARIN YÖNETİM BİÇİMİDİR’

Adıyaman TPAO kültür sitesinde düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonda genç sporcularla bir araya gelen GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz gençlere ‘Atatürk Cumhuriyeti sizlere emanet etmiştir ona sahip çıkma sorumluluğu sizlerin omuzlarındadır


GAP gazeteciler birliği yönetimi Akçakale sınırda gazetecilere moral ziyaretinde bulundular

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beraberinde genel yönetim kurulu üyeleriyle sıcak çatışmaların merkezi Akçakale sınırda görev yapan gazetecileri ziyaret etti.


Başkan Kıymaz: Dualarımız ve Desteğimiz Mehmetçikle

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye Milli Ordusuyla birlikte Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'na basın açıklaması yayınlayarak destek verdi.


GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Kıymaz ‘GÖZYAŞLARI GÖZARDI EDİLEMEZ’

GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beraberinde genel yönetim kurulu üyeleriyle Diyarbakır HDP il başkanlığı önünde evlatlarına kavuşmayı bekleyen anneleri ziyaret ederek onlara destek çağrısı yaptı.


Diyarbakır Valisi H.Basri Güzeloğlu ‘Yoksulu, fakiri gözeteceğiz’

Diyarbakır Valisi H.Basri Güzeloğlu ‘Yoksulu, fakiri gözeteceğiz’ GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, basın ve medyanın halkın sesi hissiyatının tercümanı olması hesabıyla önemsediklerini, çalışmalarında halkı bilgilendirmenin yanı sıra önceliklerinin de fakir yoksul tabakayı sahiplenici ve gözetici olacağını söyledi.


‘KONUŞULANLAR HAVADA KALMASIN’

Adıyaman’da tarım sektörünün sorunları, çözüm önerileri ile ilin sahip olduğu tarım potansiyelinin görüşüldüğü Adıyaman Tarım Platformu Toplantısında söz alan GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi odası başkanı Mustafa Uslu ‘..platformun kurulması güzel oldu fakat burada konuşulanlar konuşmakla kalmasın, bir sonraki toplantıda somut neler yaptık, kararları hayata geçirebildik mi bu önemli, somut adımlar atalım konuşulanlar da havada kalmasın’ dediler.


GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz: 29 Ekim’de 'Genel Af' Çıkarılsın

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’tan genel af konusunda adım atmalarını istedi.


Medicine hastanesi hasta koordinatörü Recep Boztemir ‘Halka hizmet, hakka hizmettir’

’İstanbul’da sağlık sektörünün gözde merkezlerinden Medicine hastanesi, hasta koordinatörü Recep Boztemir insana hizmetin kutsal bir görev olduğunu söyleyerek ‘ insana, halka hizmet etmek hakka hizmet etmek demektir’ dedi.


Başkan Kıymaz: "Adıyaman Belediyesi Basın Sitesi Yapmalı"

Adıyaman Belediye Başkanı Dr.Süleyman Kılıç, GAP Gazeteciler Birliği'ni ziyaret ederek basın bayramını kutladı. Ziyarette, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman’da hizmet veren basın merkezlerinin ofislerinin olacağı bir siteye ihtiyaç olduğunu kaydetti.


GAP Gazeteciler birliği Genel Başkanı KIYMAZ ‘BELEDİYE BASIN SİTESİ YAPMALI ’

Adıyaman belediye başkanı Dr.Süleyman Kılıç GAP gazeteciler birliğini ziyaret ederek basın bayramını kutladı. Ziyarette GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Adıyaman’da hizmet veren basın merkezlerinin ofislerinin olacağı bir siteye ihtiyaç olduğunu söyledi


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

İsrail terör devletinin Gazzede abluka altındaki sivilleri bombalamakla kalmadı katliamları görüntuleyen Anadolu ajansı bürosunu da hedef aldı. GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz İsraılın son saldırısını kahpe alçak ve namussuz bir saldırı olarak degerlendırdı.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘DOĞRU BAŞKANLARI DESTEKLEYECEĞİZ’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘DOĞRU BAŞKANLARI DESTEKLEYECEĞİZ’ Gap Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel abidin Kıymaz ve beraberindeki heyet Gölbaşı belediye başkanlığı görevine seçilen İskender Yıldırım’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çifçi ‘Bilgi edinme herkesin hakkı’

Hafta sonu 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Adıyaman’da konuşan Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çifçi ‘ nasıl hukuk adalet her insana lazımsa bilgi edinme doğru haberdar olmada her insanın doğuştan tabi hakkıdır dedi. GAP Gazeteciler birliği genel merkezinin düzenlediği BASIN VE YEREL YÖNETİM paneline ilgi yoğun oldu.


Gazeteciler gününde BASIN VE YEREL YÖNETİM paneli

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde BASIN VE YEREL YÖNETİM paneli.


GAP G.B. Başkan vekili Hamit ÖZPOLAT ‘Gazetecilere hak ettiği değer verilmiyor’

Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliğinin Genel Başkan vekili Hamit ÖZPOLAT bir mesaj yayımlayarak 10 ocak çalışan gazeteciler gününün anlam önemine işaret etti, mesajında, ‘…212 Sayılı Yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edildiği günden bu güne kadar ‘’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ ’olarak kutlanmaktadır evrensel değerler çerçevesinde ülkesi ve milleti için tarafsız, ilkeli, gazeteciliğin etik değerlerini önemseyen anlayışıyla, can siperane çalışan basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde kutlama yapıyoruz, maalesef gazetecilere hakkettikleri değer verilmiyor, bu kutlamalarda da esas sorunlarımızı yüzeysel geçiyoruz.


GAP Gazeteciler birliği genel başkan.yrd. Yaşar İçen ‘Kentlerin yükünü gazeteciler taşıyor’

GAP Gazeteciler birliği genel başkan.yrd. Yaşar İçen ‘Kentlerin yükünü gazeteciler taşıyor’


GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNDEN 10 OCAK'TA PANEL

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNDEN 10 OCAK'TA PANEL GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından 10 Ocak gazeteciler gününde 'BASIN VE YEREL YÖNETİMLER panelinde Şanlıurfa buyuk-şehir belediye başkanı Nihat Çifçi, Malatya AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan ve Gazeteci-Yazar Banu Avar konuşmacılar.


Azerbaycan Milletvekili Ganire Pasheyeva ‘Karabağ Parkı Adıyaman’da olmalı’

Milletvekili Ganire Pasheyeva ‘Karabağ Parkı Adıyaman’da olmalı’ Şanlıurfa BüyükAzerbaycan şehir belediyesinin Eyyubi’ye ilçesinde yapımını tamamladığı Karabağ parkı ve anıtının açılışı için Şanlıurfa’ya gelen Azerbaycan Milletvekili Ganire Pasheyeva Durutv’de katıldığı Zeynel Abidin Kaymaz’la gündem programın ’da Karabağ parkının Adıyaman’da da yapımına başlanılmalı dedi.


ADIYAMAN TÜTÜNÜ ABD TÜTÜNÜNE TERCİH EDİLSİN

ADIYAMAN TÜTÜNÜ ABD TÜTÜNÜNE TERCİH EDİLSİN CHP Adıyaman milletvekili Abdurrahman Tutdere GAP Gazeteciler birliği genel merkezini ziyarette ABD ambargosuna tepkisini dile getirirdi. Türkiye’nin ABD’den ithal edilen tütün mamullerine ek vergi konulmasını olumlu bulduğunu söyleyen Tutdere ABD menşeli tütun mamullerine ek vergiyle kalınmamalı diyerek şunları söyledi  ‘Adıyaman tütününün ekim kotasının kaldırılarak serbest bırakılmasını da istiyoruz, ABD sigaralarının Türkiye’ye girişine zorluklar getirelim’ dedi.KIYMAZ: ABD’NİN TAVRI KÜSTAHCA VE DÜŞMANCAZiyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kaymaz’da CHP heyetinin çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra şunları söyledi’.. ABD’nin Türkiye’ye yaptırım kararları küstahça ve düşmanca. Türkiye baskılara boyun eğmemeli ve süratle stratejik ithal ürünlerin imalatı için cazip teşvikler verilmeli ve yerli silah sanayimizi hızlı bir şekilde geliştirmeliyiz. Tütün meselesinde sayın Tutdere’nin görüşlerine katılıyoruz, ABD bu tavrını devam ettirirse hükümet Adıyaman’da bir tütün işletme tesisi ve Adıyaman adıyla bir sigara fabrikası kurulması için adımlar atmalıdır’ dedi Kaynak: Adıyaman tütünü, ABD tütününe tercih edilsin'


Sıcaklardan bunalan gazeteciler Başkonuş’a koştu

Sıcaklardan bunalan gazeteciler Başkonuş’a koştu Aşırı sıcakların hüküm sürdüğü güneydoğuda özveriyle çalışan gazetecilere Başkonuş yayla tesislerinde %20 indirim sağlanınca gazeteciler soluğu Başkonuş yaylasında aldılar. 1850 metre rakıma sahıp Başkonuş yaylası serin havası, doğa tabiat ormanın yanı sıra bağrında barındırdığı yaban geyikleriyle de ilgi odağı. Köşe yazıları ve TV programlarında gösterdiği performansla da basın sektörünün Kahramanmaraş’ta gözde isimlerinden başkonuş yayla işletmecisi işadamı Serdar Erdoğan Yılmaz’da bu sezon gazetecilere %20 indirim yaparak basın mensuplarının ilgisini başkonuşa çekti. Yayla ve imkânlarla ılgılı misafir gazetecilere bilgi veren işletmeci Serdar Erdoğan Yılmaz ‘..Kahramanmaraş sanayisinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de iç turizm için cazip bir. Bizlerde ilimizin ve bölgemizin tanıtımı için gayret ediyoruz. Özellikle güneydoğu sıcakları nedeniyle Karadeniz turlarına katılan bölge insanına çağrımız buraları gelin görün çok uzağa gitmeye gerek yok. Burada her imkân var, butik küçük evlerde misafirlerin her ihtiyacına cevap vermenin yanı sıra kalacaklar için uygun cazip kurulu çadırlarımız var, yanı sıra karavan araçlarıyla da vatandaşlar gelip burada kalabiliyorlar ’dedi.


GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin kıymaz 'Basın özgürse halk'ta özgürdür'

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘Basın Özgürse halk ‘ta özgürdür’ GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz 24 Temmuz 1908 yılında sansürün kaldırılması nedeniyle gazeteciler günü basın bayramı olarak kutlanan günün anısına yayınladığı mesajda, basın özgürlüğü ile halkın özgürlüğünün biri biriyle doğrudan ilintili olduğuna dikkat çekerek basın özgürse halkta özgürdür dedi.