GAP Gazeteciler Birliği’nden UMED’e Geçmiş Olsun Ziyareti

GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette UMED Başkanı Aslan Değirmenci, Başkan Yardımcısı Ahmet Açıkay, senarist Ali Doğan ve 15 Temmuz Gazisi Milat Gazetesi muhabiri ve UMED üyesi Enes Babacan hazır bulundu.Atatürk Havalimanı'nda görevi başında iken darbeci askerlerin hedefi olan Enes Babacan’a geçmiş olsun dileklerini ileten Zeynel Abidin Kıymaz, “Medyamız, özellikle de UMED, kanlı darbe girişimi esnasında büyük sorumluluk aldı ve FETÖcülerin püskürtülmesine büyük katkı sundu. UMED ve medyamızın gösterdiği dik duruş takdire şayandır. Milletimizin onurlu duruşuna destek veren tüm medyamızı canı yürekten kutluyorum. Enes kardeşimize ve tüm gazilerimize şifa, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.DEĞİRMENCİ: MİLLET YENİ BİR ÇAĞ AÇTIZiyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren UMED Başkanı Aslan Değirmenci ise, “15 Temmuz kanlı darbe/işgal girişimi alçaklık tarihinde yerini aldı. Medyamız ve milletimizin destansı duruşu ise tarihe altın harflerle yazıldı. Millet yeni bir tarih yazdı, yeni bir çağ açtı. Sahici bir varoluş ile ön kimliği asker öz kimliği terörist olanları millet dize getirdi” şeklinde konuştu.BABACAN: YARA ALDIK AMA HAMDOLSUN DİZ ÇÖKMEDİK15 Temmuz Gazisi Milat Gazetesi muhabiri ve UMED üyesi Enes Babacan ise, “Yara aldık ama hamdolsun diz çökmedik. Dim dik ayaktayız. Vatan için, kardeşlik için buradayız. Yere sağlam basıyoruz, her daim irademize sahip çıkıyoruz” dedi.