KKTC Adıyamanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Kayalar

“Adıyaman’ı Yüreğimizde Taşıyoruz”

GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı KKTC gezi ve temasları sırasında Magosa Adıyamanlılar Derneğini de ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Kayalar’dan dernek çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler alan Genel Başkan Kıymaz KKTC’de Adıyamanlıların örgütlü toplum olması tabelasının bulunması sevindirici dedi.

Adıyamanlılar Dernek Başkanı Kayalar; “GAP Gazeteciler Birliğinin çalışmalarını sosyal medyadan televizyonlardan takip ediyorum ve yapılan etkinlik çalışmalardan bir Adıyamanlı olarak gurur duyuyoruz. Özellikle KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Eroğlu’nun Adıyaman’da ağırlanması ve gelip burada medyaya intibalarını anlatması bizleri gururlandırdı. Kıymaz başkanın Magosa’da bizleri ziyaret etmesinden büyük sevinç duyduk. Adıyaman kokusunu ondan aldık Adıyaman’ı yüreğimizde taşıyoruz” dedi.