Bahar TV İlgiyle İzleniyor

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z. Abidin Kıymaz, BAHAR TV’nin sadece Güneydoğu Anadolu bölgesinde değil Türkiye’nin tüm illeri, KKTC ve Avrupa’da da ilgiyle seyredildiğini söyledi.

Genel merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz,  Gaziantep merkezli uydudan yayın yapan Bahar Televizyonu yönetim kurulu başkanı Mehmet Baharoğlu’nu ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

Halası oğlu vefat eden Baharoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek acı gününde yanında gördükleri için Genel Başkan Kıymaz’a teşekkür etti.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz’da “Bahar televizyonu yöneticilerinin bir kısmı cemiyetimiz üyeleri. Yanı sıra Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Baharoğlu sektöre yatırım yapan risk alan Gaziantep ve bölge medya dünyasına renk katan bir isim. Böylesi acı gününde yanında olmak gerekiyordu. Bölgemizde de dikkatle izlenen televizyon olan Bahar TV ailesine de bu taziyeden dolayı başsağlığı diliyorum” dedi.