0416 2148488 | [email protected]

Ak Parti Adayı Kutlu İddialı Konuştu

“Seçimin Favorisi Biziz”

 “Seçimin Favorisi  Biziz”

AK Parti belediye başkan adayı F.Hüsrev kutlu ve AK Parti il başkanı Halil Fırat, merkez ilçe başkanı Abdurrahman Dimez parti yönetim kurulundan bazı isimleri Gap Gazeteciler birilği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz”ı ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladılar.

Ziyartte kutlu basın çalışanlarının özellikle küçük kentlerde gazetecilik yaparken daha fazla zorulkalarla karşılaştıklarına dikkat çekerek, yıl boyu beraber dağı taşı dolaştığımız bir çok olaya tanıklık eden basın emekçilerini böyle anlamlı günlerini kutlamak için arkadaşlarımızla beraber buradayız. Önümezde bir seçim süreci var Adıyamanda yapılacak olan belediye başkanlığı seçiminin favorisi biziz. 2009 seçimlerinde elde edilmiş oy oranının üzerine çıkarak başarımızı devam ettirmek istiyoruz, Adıyamanın sorunlarını biliyoruz, milletvekillerimizle  Adıyşamanlılarla el ele verek bu sorunları ortadan kaldırmak ve Adıyamanın ihtiyacı olan yatırımları yapıp vatandaşın hizmetine adaşlarım gazeteciler gününüzü kutluyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gap gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin kıymaz ‘..Hüsrev bey ve beraberinde gelen heyetin gazeteciler gününe göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Adıyamanın sorunlarını birlikte görüyoruz bizlerde siyaset kurumunu uyarıcı yayınlarımızla sorunların çözümüne katkı sunacağız” dedi.