0416 2148488 | [email protected]

GAP Gazeteciler Birliği Yakın Doğu Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Genel Yönt.Kurul.Üyeleri Yakın Doğu Üniversitesi’ne (Near East University) ziyarette bulundu

Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Genel Yönt.Kurul.Üyeleri Yakın Doğu Üniversitesi’ne (Near East University) ziyarette bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, GAP Gazeteciler Birliği Heyeti’nin ilk durağı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi oldu.

Ziyarette, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Tüzünkan, Girne Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Ediz Tuncel ve YDÜ Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürü Hüseyin Turan hazır bulundular. Daha sonra Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murta Tüzünkan Yakın Doğu Üniversitesi’yle ilgili bir brifing verdi

Yrd. Doç. Dr. Tüzünkan, Yakın Doğu Üniversitesi’nin geçmişten bugüne akademik çalışmalar'ın yanısıra 25.yıl etkinlikleri hakkında da bilgiler aktardı.

Tüzünkan , GAP gazeteciler Birliği ile herzaman iyi diyalog ve işbirliği içinde olduklarını ve en yakın zamanda GAP Gazeteciler Birliği’ne iade-i ziyaret gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Daha sonra Girne Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Ediz Tuncel ise, Girne Üniversitesi’nin Denizcilik ve Havacılık alanında ki eğitim faaliyetleri hakkında GAP Gazeteciler Birliği heyeti’ne açıklamalarda bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Tuncel Girne Üniversitesi’nin havacılık ve denizcilik alanında eğitim verdiğini hatırlatarak, hedeflerinin uluslararası düzeyde eğitim vermek olduğunu belirtti.

Ardından GAP Gazeteciler Birliği başkan ve heyeletini Kabul eden YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı, Yrd.Doç.Dr. İrfan S.Günsel ise , Anadolu basını’nın güçlü kollarından GAP Gazeteciler Birliği ile Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsü’nde biraraya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, YDÜ’nin 25.Yıl’da nasıl bugünlere geldiğini ve ikinci 25 yılında ki hedeflerinden bahsetti.

GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ise , bilime ve insana yapılan yatırımın çok önemli olduğunu belirterek, bilimsel anlamda büyümeyi hedefleyen ve yaptığı akademik ve bilimsel çalismalariyla dünyada dikkatleri uterine çeken bir eğitim kurumunda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve heyeti, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e Eğitim ve Bilimsel çalismalarindaki başarılarından ötürü plaket ve Güneydoğu Anadolu bölgesini simgeleyen çesitli armağanlar taktim edildi.

GAP Gazeteciler Birliği Heyeti, YDÜ Araba Müzesi’ni de ziyaret ederek  Müzedeki arabalar hakkında detaylı bilgiler alıp, bol bol fotoğraf çektiler.