Uluslararası Gap Oscarına 10 Ülkeden Katılım Olacak

GAP Gazeteciler Birliği Genel merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası GAP Oscar'ı yılın en başarılısı ödül töreni 26 Nisan Cumartesi günü Adıyaman'da yapılacak.

Konu ile ilgili GAP Birliği Kilis Temsilciliği'nde açıklamalarda bulunan Genel Başkan

Yılın En Başarılı Valisi Mahmut Demirtaş

Zeynel Abidin Kıymaz, bu yıl 11'incisini düzenleyecekleri GAP Oscar'ı törenine Kuzey Kıbrıs Cumhur Başkanı Dr. Derviş Eroğlu ve bir çok ülkeden büyük elçi, sabancı misyon şeflerinin katılacağını belirterek, “Bu yıl yılın en başarılı belediye başkanı ödülü Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'a, en başarılı sanatçı ödülü Lamiya Nevruzova'ya Yılın Valisi ödülüne ise Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'a verilecek.

İlerleyen günlerde GAP Oscar'ı komitesi tarafından çeşitli bronşlarda başarılı bulduğu kişileri peyderpey açılacaktır” dedi.

Genel Başkan Zeynel Abidin Kıymaz, uluslararası GAP Oscar'ına yoğun ilgi olacağını ifade ederek, “Yurtiçinden ve yurtdışında onlarca televizyon kurulu tarafından tören canlı yayınlanacaktır. Cemiyetimizin Bölgesel olmasına rağmen uluslararası etkinlik düzenliyoruz. Etkinliğimize 10 ülkeden önemli konuklar katılacaktır.

Bu sayede GAP bölgesinde bulunan Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Malatya ve Kahramanmaraş'taki tarihi ve turistik yerler gezdirilerek bölgenin tanıtımı yapılacak” diye konuştu.

Genel Başkan Zeynel Abidin Kıymaz'ın basın açıklaması sırasında Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Dağ ile Mehmet Taş da hazır bulundu. Haber : Abuzer Ali Hallaç