11. GAP OSCARI FATİH KISA PARMAK’A VERİLECEK

Genel merkezi Adıyaman'da bulunan bölgesel GAP Gazeteciler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılın en başarılısı GAP Oscarı ödül töreninde yılın en başarılı sanatçısı ödülünün Sanatçı Fatih Kısaparmak’a verileceği açıklandı.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, 26 Nisan’da yapılacak olan 11. GAP Oscar’ının sahiplerinin büyük oranda belirlendiğini kaydetti. Zeynal Abidin Kıymaz, Adıyaman’ın tarihi bir güne ev sahipliği yapacağını, yurt içinden ve yurt dışında çok sayıda gazeteci, siyasetçi, büyükelçiler ve yabancı misyon şeflerinin ödül törenine iştirak edeceğini belirtti.

Kıymaz açıklamasında, “Ödül törenine kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’da onur konuğu olarak katılacaklar. Çeşitli kategorilerde ödül alacak onlarca yerli ve yabancı konuğun katılacağı törenimizde bu yıl Yılın En Başarılı Sanatçısı Ödülü’de sanatçı Fatih Kısaparmak’a verilecek. Fatih Kısaparmak’ın 2013 yılında yaptığı müzik çalışmaları ve Çin’in Şangay kentinde düzenlenen Turkuaz Kültür Festivalinde gösterdiği sahne performansıyla bu ödüle layık görüldü.

Amacımız Türkiye’de ve uluslararası arenada toplumsal barışa katkı sunan, yaptıkları çalışmalarla yaşamımızı güzelleştiren başarılı kimseleri, kurumları kuruluşları taltif edip başarıyı desteklemektir, bu amacımızı gerçekleştirmede başarılı olduğumuz kanaatindeyim, çok sayıda basın kuruluşunun yakından takip edeceği bu önemli günde sanat-sporseverleri bu heyecanı birlikte paylaşmaya davet ediyorum” dedi. İHA