0416 2148488 | [email protected]

A.Ü.ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ Kıymaz:ÜNİVERSİTE GELİŞTİKÇE ADIYAMANDA GELİŞİR

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prf.Talha Gönüllü ,Rektör yardımcıları ve Genel sekreterden oluşan heyet gazetemizin yeni adresini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular. Rektör Gönüllü ziyarette Üniversitede son yıllarda başlatılan çalışmalar hakında’da gazetemiz imtiyaz sahibi Zeynel Abidin Kıymaz’a bilgiler verdi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prf.Talha Gönüllü ,Rektör yardımcıları ve Genel sekreterden oluşan heyet gazetemizin yeni adresini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

Rektör Gönüllü ziyarette Üniversitede son yıllarda başlatılan çalışmalar hakında’da gazetemiz imtiyaz sahibi Zeynel Abidin Kıymaz’a bilgiler verdi.

Rektör Gönüllü ‘.. Biz yönetime gelmeden önce 16000 metre kare kapalı hizmet alanı vardı, şu an yapılan çalışmalarla bunun çok üzerinde yere sahip olduk, 32000 dönüm olan arazi alanımızı kamulaşma çalışmaları neticesinde 60 bin dönüme kavuşturduk. Eğer kısmet olursa bir kongre merkezi bir de kütüphane yaptırmayı planlıyoruz. Uygulanabilecek en az 10 yıl devam edecek inşaata projemiz hazır uluslararası düzeyde eğitim veriyoruz. Üniversitemiz hızlı gelişiyor  bu gelişmelerin devam etmesi için halkımızın ve ilimizin temsilcilerinin ve basın mensuplarının desteğine ihtiyacımız var onlar bizimle beraber olduğu sürece ilimizde üniversitemizde daha da büyüyüp gelişecektir.

 Arkadaşlarımızla beraber Adıyaman Olay gazetesinin yeni adresini ziyaret ederek hayırlı olsun demek istedik, olay gazetesinin eğitim meselelerine duyarlığını biliyoruz, yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Kıymaz:ÜNİVERSİTE GELİŞTİKÇE ADIYAMANDA GELİŞİR

Gazetemiz imtiyaz sahibi Zeynel Abidin Kıymaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi ‘..Üniversitemizin seçkin yöneticilerinin duyarlılık göstererek gazetemizi ziyaret etmelerinden memnun oldum, üniversite yönetiminin basına eleştirilere ve önerilere her zamanki gibi önem vermesini istiyorum. Üniversitemiz gerçekten önemli gelişme gösterdi. Bunda sizlerinde basınında emeği var, siyaset kurumu sayın valimiz Mahmut Demirtaş ve basınımız Üniversite için duyarlı Üniversiteye yapılacak her yatırım gelecek nesillere miras olarak kalacak. Üniversite geliştikçe Adıyamanda gelişecek’ dedi. Daha sonra Üniversite yöneticileri gazetemiz sahibi Zeynel Abidin Kıymazla hatıra resmi çektirdiler. Heyette Rektör yardımcıları Prf.Niyazi kahveci , Prf.Ahmet Pınarbaşı, Prf.Seyit Temir ve Üniversite Genel Sekreteri Prf.Mehmet Kaygsuzoğlu bulunuyordu.