Yamanspor Külüp Başkanı Abdurrahman Vural ‘Türk Sporuna Yeni Yıldızlar Kazandırıyoruz’

Adıyaman 1.amatör ligi A grubunda playoof mücadelesi yapan Yamanspor kulüp başkanı Abdurrahman Vural takımın yıldız oyuncusu ve gol kralı 20 yaşındaki forvet oyuncusu İrfan Mart’la beraber GAP Gazeteciler Birliği genel merkezini ziyaret ettiler.

Ziyarette Yamanspor ve amatör kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler veren Vural Adıyamanda zengin işletmelerin ve firmaların kendi bünyelerinde amatör takımlar kurarak spora katkı sunmalarını istedi. Vural ‘.. Adıyamanda yeni semt sahalarına ihtiyaç var gençlerimizi zararlı alışkanlardan korumak onlara sporu sevdirmek ve sportif kabiliyetlerini ortaya çıkarmamız lazım, beraberimde forvet oyuncumuz İrfan Mart’la beraber geldim çok kabiliyetli bir oyuncumuz çok yetenekli geçen yıl ligde 25 gol attı bu sezon oynanan maçlarda şu ana kadar 9 gol attı hem sağ hem sol ayağını iyi kullanıyor kafa vuruşları da isabetli bu gençlerimizi futbol liglerinde daha üst düzey kulüplerde oynamalarına imkan sağlamamız lazım, bu manada basınımızın da yetenekli gençleri öne çıkarmalarında önemli katkı olacaktır.

GAP Gazeteciler Birliği genel merkezi yöneticilerinin spora duyarlılığını biliyoruz bu nedenle şahsım olarak bölgemizdeki yayınlarıyla amatörlerimize gösterdikleri ilgi nedeniyle cemiyet başkanı olarak Zeynel Abidin Kıymaz başkanımızın şahsında teşekkür ediyorum’ dedi.

GAP Gazeteciler Biriliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’da Türk sporunun altyapısı amatörlerdir amatör ligleri ne kadar desteklersek o kadar faydalı oluruz. Milli eğitim camiası da spor öğretmenleri de gençleri spora teşvik etmede daha özverili olmalarında yarar var, Adıyaman 20-30 yıl evvel amatör liglere ve spora halkın ilgisi daha üst düzeydi, gençlerimizin özellikle zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için sporun özellikle desteklenmesi gerekir, Yamansporda İrfan kardeşimizi bende izliyorum başarılarının devamını diliyorum’ dedi.