0416 2148488 | [email protected]

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘DOĞRU BAŞKANLARI DESTEKLEYECEĞİZ’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘DOĞRU BAŞKANLARI DESTEKLEYECEĞİZ’ Gap Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel abidin Kıymaz ve beraberindeki heyet Gölbaşı belediye başkanlığı görevine seçilen İskender Yıldırım’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Z.Abidin Kıymaz

‘DOĞRU BAŞKANLARI DESTEKLEYECEĞİZ’

Gap Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel abidin Kıymaz ve beraberindeki heyet Gölbaşı belediye başkanlığı görevine seçilen İskender Yıldırım’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Gölbaşı Belediye başkanı İskender Yıldırım çalışmalarında şeffaf olup basını belli aralıklarla bilgilendireceğini söyledi. Yıldırım ‘.. biz Gölbaşına hizmet etmek için bu işe soyunduk, halk teveccüh etti bizi bu göreve layık gördüler. Beni tanıyanlar bilirler çalışmayı severim insanı severim. Birikmiş sorunları çözmek için hepimiz el ele vereceğiz, birlikte bu kenti yönetceğiz, kimseye ayrım yapmadan hizmeti her alana yayacağız’ dedi.

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’da ilkokul 4.sınıfı Gazi ortaokulda okuduğu için kendisini bir nevi fahri Gölbaşılı gördüğünü belirterek şunları söyledi ‘.. Gölbaşını bu yönuyle seviyorum, ulaşım kolaylıkları verımlı arazılerıyle kısa zamanda bu ilçenin gelişeceğine inanan biriyim. Biz cemiyet olarak partilere eşit mesafedeyiz, işini düzgün yapan ayrım yapmayan, çalmayan, çalışan belediye başkanlarına yönetimlerine partilerine bakmaksızın her imkanımızla destek oluruz. Partiler gelip geçicidir kalıcı olan kentlerimiz insanlarımız. Doğru başkanların doğru işlerini yaparkende bizler basın olarak onların çabalarını kamuoyuyla paylaşmalarına katkı sunacağız’ dedi