0416 2148488 | [email protected]

Medicine hastanesi hasta koordinatörü Recep Boztemir ‘Halka hizmet, hakka hizmettir’

’İstanbul’da sağlık sektörünün gözde merkezlerinden Medicine hastanesi, hasta koordinatörü Recep Boztemir insana hizmetin kutsal bir görev olduğunu söyleyerek ‘ insana, halka hizmet etmek hakka hizmet etmek demektir’ dedi.

GAP Gazeteciler birliğini ziyaret eden İstanbul Medicine hastanesi hasta koordinatörü Recep Boztemir  cemiyet genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra, İstanbul’da yaptıkları çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Boztemir hastaneye gelen her vatandaşla bire bir ilgilendiklerini hastane olarakta prensiplerinin ‘ Hasta ve hasta yakını memnuniyetini ilke edinmiş, geniş akademik kadromuz ile kaliteli hizmet sunan çağdaş bir sağlık kuruluşuyuz. Bu özelliklerimize uygun olarak halkımıza, tanı ve tedavinin her aşamasında uluslararası standartlarda hizmet sunmayı görev biliriz.

Kurumumuzun her mensubu, bu görev bilincinin ve etik değerlere saygısının gereği olarak, mesleki birikimini doğru tanı ve tedaviyi en kısa sürede sağlamak için kullanır.

Bilimsel birikimimizi, ulusal ve uluslararası platformlarda paylaşmak suretiyle tıp biliminin gelişmesine katkı sağlayarak, eğitime ve araştırmalara destek veririz. Sosyal sorumluluk bilinciyle insanımızı tıptaki gelişmelerden haberdar eder, toplum sağlığını tehdit eden etkenler hakkında halkı bilgilendirir ve bu yolla sağlıklı bir toplum oluşmasına katkıda bulunuruz.

Sunduğumuz tüm sağlık hizmetlerini, tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, teknolojinin en son imkânları, tanı ve tedavi metotlarını kullanarak, çevreye duyarlı, hasta haklarına saygılı, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutarak, hevesle ve özveriyle sunmak için varız bu doğrultuda gayretlerimizi sürdürüyoruz.

Yaptığımız iş ve hizmetler halka açık şeffaf yönetim anlayışıyla hasta memnuniyetini de ön planda tutarak, sizin gibi basın sektöründe uyarıcı yayınları da dikkatle takıp edip eleştirilerden de pay çıkararak hizmet standardımızı en üst düzeyde tutmaya azami gayret gösteriyoruz.

 GAP bölgemizden de çok sayıda vatandaşımız hastanemize gelmekte o nedenle de bu bölgeyi önemsiyoruz, kurban bayramına giriyoruz bu vesile ile şahsınızda bütün üyelerinizin basın mensuplarının da kurban bayramlarını kutluyor sağlık huzur diliyorum’ dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’da GAP gazeteciler birliği üyelerine ve sarı basın kartı taşıyan gazetecilere Medicine hastanesinden indirimli hizmet beklediklerini bunun için bir protokol imzalamaya hazır olduklarını söyledi.

Haber:R.Kıymaz