0416 2148488 | [email protected]

Vali Mahmut Çuhadar GAP Gazeteciler Birliğini ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali Çuhadar ziyarette basının, gazeteciliğin önemine dikkat çekerek şunları söyledi ‘‘..Yürütmekte olduğumuz bu görev bir kamu görevidir, ilimizde ilçelerimizde, köylerimizde kamunun en üst yöneticisi olarak meselelere hakim olmamıza rağmen göremediğimiz, gözden kaçırdığımız sorunlar da basın aracılığı ile, gazeteler ve gazeteciler bizlere ışık tutuyor, yol arkadaşlığı yapıyor. Kamu görevine desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz gazetecilerin yapmış oldukları haberler, eleştiriler, değerlendirmelerden faydalanıyoruz.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a iade-i ziyarette bulunmak ve bir süre önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunmak istedim, bu nedenle bu ziyareti gerçekleştirdim.

Bölgemizin saygın meslek kuruluşlarından biri olan GAP Gazeteciler Birliğinin genel merkezinin de Adıyaman’da bulunmasından dolayı ayrıca memnunum’’ dedi.

VALİ ÇUHADAR 20 YILLIK VALİ GİBİ İŞE BAŞLADI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘‘.. Mahmut Çuhadar Valimizi genel merkezimizde ağırlamaktan oldukça memnun olduk, Sayın Valim Mülkiye teşkilatının önemli bürokratlarından biri ve ilk görev yeri Adıyaman olmasına rağmen 20 yıllık Vali gibi işlere öncülük edip, göreve hızlı başladı.

Adıyaman’a kalıcı hizmetler yapmasını bekliyoruz, gazeteciler olarak kentin sorunlarını, geleceğine dair meseleleri bizlerde gündemde tutarak kentin sorunlarının çözümüne bizlerde katkı sunmak derdinde, telaşındayız.

Vali beyi bir sonraki ziyaretimizde inşallah yeni Valilik hizmet binasında ziyaret edeceğiz’’ dedi.

Ziyarette hazır bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Tayfun Güzel ve  GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kutlu, cemiyetin çalışmaları ve 2021 hedefleri hakkında bilgiler verdi.