0416 2148488 | [email protected]

Ey Türk Titre ve Kendine Dön ! ! !

Sözde barış süreci devam ederken lice’de 2. ordu komutanlığında bayrak indirilir , askere saldırılır sonrada barış sürecini etkileyecek davranışlardan kaçının diye naralar atılır,peki ya

 Sözde barış süreci devam ederken lice’de  2. ordu komutanlığında bayrak indirilir , askere saldırılır sonrada barış sürecini etkileyecek davranışlardan kaçının diye naralar atılır,peki ya sonuç ne olur biliyor musunuz.

 Bebek katili ve arkadaşları özerklik ilan eder TÜRK bayrağı yakar yol keser hükümet ise bizi sözde barış süreciyle uyuturda uyutur. Bizim Saf iyi niyetli Milletimizde barış sürecini bekler durur.

 Bakıyorum da halkımız uyumaya dünden hazır polisimiz AK Partinin özel güvenlik şirketi gibi hareket eder askerimize bayrak indirene sakın ateş etme diye komutanı emir verir ne oluyor bize neden susuyoruz?  yoksa Türk milleti çakal sürüsünden korkarımı oldu nede çabuk unuttuk atalarımızı Çanakkale’de korkmadan bayrağına vatanına sahip çıkan o Asil Türk ruhunu neden kaybediyoruz?

 Çanakkale’de Canını verenler bu bayrak için şehit düşenler bu bayrağı çakallar indirsin diye mi emanet etti bize neden sadece şiddetle kınıyoruz bayrak indireni kınamakla bitmiyor. Bir Ülkenin Bayrağına el uzatmak savaş sebebidir kınama değil. Ben sadece kınamayla yetinenleri kınıyorum ama bakın kınamam bir şey ifade etmiyor demek ki kınamak değil Bayrağına vatanında el uzatanların elini kırmak gerekiyor !!!

 


[email protected]